wedstrijd van de week broekland sv raalte

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komende week hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is aankomende zondag voor beide teams de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Zowel Broekland als SV Raalte, spelend in de Vijfde Klasse H, gaan voor de volle winst, om het seizoen met drie punten in de zak van start te gaan. Mark Hogeboom, speler van SV Raalte, vertelt dat dat zeker geldt voor zijn ploeg: “We hebben een erg goede voorbereiding gehad. Daarnaast hebben we dit jaar een nieuwe trainer en een zeer jonge, maar getalenteerde spelersgroep. We willen er dit jaar graag het maximale uithalen.” Raalte gaat uit van winst, maar vergeet niet dat Broekland bekend staat als een stugge ploeg. Waar dit duel enkele jaren geleden nog het affiche droeg van ‘schoppartij,’ ligt nu een fysieke maar sportieve ontmoeting in de lijn van verwachting.

iconBroeklandSV Raalteicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 5 september 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.