waterschap start inspectie aan dijken

Het Waterschap Groot Salland start vrijdag 1 oktober met de jaarlijkse dijkschouw. Dit betekent dat vanaf die datum medewerkers van het waterschap controleren of de dijken goed de winterperiode ingaan en waar eventuele herstelwerkzaamheden nodig zijn. Tevens wordt bekeken of delen van dijken goed zijn onderhouden door eigenaren en andere onderhoudsplichtigen.

Onderhoudsplichtigen en eigenaren van dijken in het werkgebied van het Waterschap Groot Salland Eén van de taken van het waterschap is zorgen voor bescherming tegen hoge waterstanden op de rivieren. De dijken moeten voldoen aan steeds strengere veiligheidseisen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.