wandelpaden heeten veel vrienden

In april riep de Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten e.o. inwoners van het dorp op om zelf in actie te komen. De stichting had namelijk alleen subsidie gekregen voor de aanleg van de paden, het onderhoud moet door de stichting zelf geregeld worden. Daarom hield de Heetense stichting in april een inzamelingsactie, om geld voor het onderhoud van de paden te bijeen te brengen. Mensen konden ‘vriend van de wandelpaden’ worden.

“We hebben veel vrienden gemaakt,” vertelt Agnes Kerkvliet van de stichting. “Met de actie hebben we een kleine 10.000 euro opgehaald. De actie heeft aan jaarlijkse donaties ruim 7.000 euro opgebracht. Als we daar de losse giften en donaties bij optellen komen we bijna aan de 10.000 euro. Daarmee kunnen we de komende jaren goed vooruit.” Van de mensen die zich aanmeldden als vriend, werd een donatie van 10 euro gevraagd.

De paden worden onderhouden door ruim 40 vrijwilligers, die hun tijd graag vrijmaken om de paden in goede staat te houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.