wagenmans opent tweede winkel in lveld

Eind december openen Joris en Bas Wagenmans een tweede woonwinkel in Lemelerveld. De nieuwe winkel, genaamd ‘Dat zit goed’, gaat zich richten op zitcomfort en gemak. In een woonhuis achter de huidige winkel wordt nu hard gewerkt aan de bouw van de winkel.

Met de winkel hoopt Wagenmans nieuwe klanten naar Lemelerveld te trekken die voorzien willen worden van relaxfauteuils in de breedste zin van het woord. Maatwerk, ergonomie, sta-op-stoelen, gemak en comfort. Het komt allemaal terug komen in de nieuwe winkel van Wagenmans.

Joris Wagenmans legt uit: “Van oudsher komen er vrij veel senioren naar onze woonwinkel. We zien alleen dat Wagenmans de laatste jaren is veranderd in een redelijk moderne winkel met moderne meubels. Voor een relaxstoel en sta-op-stoel komen mensen nu minder snel naar onze winkel, terwijl wij die wel gewoon hebben staan.” Bas Wagenmans vult aan: “Ons idee is dan ook om een aparte winkel te openen waarin mensen snel een overzicht krijgen van de stoelen die wij op het gebied van zitcomfort hebben. De klanten hoeven dan niet de hele winkel door om te zoeken, maar kunnen wel gewoon in Lemelerveld terecht voor hetgeen wat zij zoeken.”

Op dit moment wordt er een uitbouw geplaatst achter het oude woonhuis. In totaal biedt de nieuwe winkel dan plaats aan zeventig à tachtig fauteuils. Bovendien kun je via de achteringang van de nieuwe winkel zo de woonwinkel van Wagenmans inlopen. Bas gaat verder: “Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat de praktijk uitwijst dat mensen naast hun nieuwe stoel nog graag een bijpassend bankje willen. Dezelfde verkoper kan je via deze manier zo verder helpen in onze bestaande winkel. Op die manier willen wij een totaalplaatje aanbieden.”

“Toch is ‘Dat zit goed’ wel echt een aparte winkel, met een aparte huisstijl en een eigen ingang”, benadrukt Joris. “We willen met dit nieuwe concept een andere doelgroep aanspreken die veel geeft om comfort en gemak. Door advies en maatwerk willen we op ieders eigen wensen inspelen en zo voor iedereen wat betekenen. Voor senioren, maar ook voor jongere mensen die na een dag hard werken in een heerlijke stoel willen wegzakken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.