Home / archiefcentraal / vvd stelt vragen over verbouwing villa

vvd stelt vragen over verbouwing villa

De Raalter VVD-fractie stelt in een brief aan het College van B&W vragen over de verbouwing van de villa. Vorig jaar is besloten de villa zo te verbouwen, dat er 24 nieuwe werkplekken ontstaan. Nu, goed 1,5 jaar verder, is de villa ontruimd, maar nog is er geen begin gemaakt met de werkzaamheden.

Ben Nijboer, fractievoorzitter van de VVD in Raalte, vraagt in een brief aan het College van B&W opheldering over de gang van zaken. Eerder werd namelijk besloten 150.000 euro te bezuinigen op de verbouwing. Daarnaast is de aanbesteding nog niet rond en dus is het niet bekend wanneer er wel wordt begonnen met de verbouwing. In de brief vraagt Nijboer onder andere waarop er binnen de verbouwing bezuinigd wordt en waarom er voor is gekozen de villa te ontruimen, terwijl er nog geen zicht is op de start van de werkzaamheden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.