vrouw holland in holstohus theater

De bekende theatergroep Vrouw Holland is vrijdag 17 september te zien in het Holstohus Theater te Olst. Het drietal vrouwen brengt daar de voorstelling: ‘Vrijheid van de slechte smaak’ op de planken.

De drie dames stellen zich in deze voorstelling tot doel om de finale van het Eurovisiesongfestival te halen. Om het gevoel van een hele natie te kunnen vertolken, maken ze dankbaar gebruik van Oost-Europese charmes, veel make-up en valse kitsch. ‘Vrijheid van de slechte smaak’ is het zevende programma van Vrouw Holland dat bestaat uit: Gabriëlle Glasbeek, Marieke Klooster, Karin Noeken en pianist Reinout Douma.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 17 euro (inclusief een consumptie) en kunnen gereserveerd worden op info@holstohustheater.nl. Je kunt ze ook kopen bij Postagentschap Bourquin in Wijhe, in het Holstohus (VVV balie, indien gesloten bibliotheek) en bij Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst.

Voor meer informatie zie: staging2.holstohustheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.