vroege vogel actie bij tuinmeubelcentrum wijhe

Vroege vogels en koopjesjagers kunnen zaterdagmorgen hun hart ophalen bij Tuinmeubelcentrum Wijhe. Er staan ruim 50 sets in de showroom die met kortingen tot 70% weggaan. Wie met een koopje de deur uit wil gaan, moet wel bijtijds de wekker zetten. De showroom gaat namelijk om 06.00 uur al open.

En als je dan slim bent, knoop je in alle vroeg ook nog even een aanhanger achter je auto, want de meubelen kunnen direct meegenomen worden. De kortingsverkoop wordt gehouden omdat de showroom moet leeg in verband met het Woon Event Salland dat op 1, 2 en 3 oktober wordt gehouden bij Keukenland Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.