voormalig zaal struik binnenkort tegen de vlakte

Het voormalige uitgaanscentrum Struik gaat zeer binnenkort tegen de vlakte. De horecapanden op de kruising van de Kerkstraat en de Ommerweg in Lemelerveld staan al enkele jaren leeg. Op de kavel van Struik komen vijf vrijstaande woningen te staan.

Op 20 september zetten de drie betrokken partijen (Hegeman Projectrealisatie, gebroeders Roelofs uit Lemelerveld en gemeente Dalfsen) hun handtekening onder de rood-voor-rood-overeenkomst die de sloop van de panden vastlegt.

Naast het voormalige Struik wordt ook een boerderij en schuren aan de Hoenderweg 16 gesloopt. In totaal wordt zo’n 3400 vierkante meter ontsierende bebouwing rond Lemelerveld gesloopt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.