voorbeschouwing gae fc dordrecht

Vrijdagavond neemt Go Ahead Eagles het in eigen huis op tegen FC Dordrecht. Het lijkt een lastige wedstrijd voor de Eagles te worden, want het loopt de laatste weken niet bepaald soepel met de club uit Deventer. FC Dordrecht kende een moeizame start van de competitie, maar afgelopen week gaat het iets beter met de club. NEC werd uit de beker geknikkerd en zondag won Dordrecht van AGOVV.

GAE startte het seizoen goed met negen punten uit de eerste vier wedstrijden, maar de afgelopen drie competitiewedstrijden werden allemaal verloren. Het zit de spelersgroep van Eagles ook niet echt mee, want deze week zijn ze akkoord gegaan met een verlaging van de wedstrijd premies. Het is een bezuinigingsmaatregel van de Deventer club om het begrotingstekort weg te werken. De spelersgroep verzette zich aanvankelijk tegen de maatregel, maar is nu toch akkoord gegaan. Go Ahead Eagles is één van de weinige Jupiler League clubs in de veilige Categorie 3 en hoopt dat door onder meer deze maatregel te blijven.

Het lijk er op dat FC Dordrecht de vorm eindelijk heeft te pakken. Vorige week donderdag werd NEC uit het bekertoernooi gegooid en afgelopen zondag won de ploeg van trainer Henny Lee zondagmiddag met 3-0 bij AGOVV Apeldoorn. Dordrecht staat momenteel op de elfde plaats met vijf punten uit zeven wedstrijden. De ploeg startte de competitie met een punt in de min.

Vrijdag begint de wedstrijd om 20.00 uur. Kaartverkoop via Ticketbox (Primera) en op wedstrijddag vanaf 19.00 uur bij de stadionkassa’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.