voorbeschouwing gae cambuur

Go Ahead Eagles maakt zich op voor de wedstrijd van komende zondag tegen de nummer vier in de Jupiler League, SC Cambuur. Daarmee ligt er net als vorige week een topper in het verschiet. De wedstrijd wordt gespeeld in de Adelaarshorst.

Vorige week wonnen de Eagles nog van Helmond Sport in een prima wedstrijd. Het lijkt er op dat trainer Andries Ulderink met bijna dezelfde opstelling kan beginnen als vorige week. Alleen de inzetbaarheid van Van der Biezen lijkt nog onzeker. Vorige week was hij nog niet helemaal fit en deze week ging hij voor controle naar het ziekenhuis. Jhon van Beukering zou zijn vervanger kunnen zijn, die net als vorige week inviel voor Van der Biezen en zijn debuut maakte.

Go Ahead Eagles en Cambuur speelden 46 keer eerder tegen elkaar. 15 keer won GAE, 22 overwinningen voor Cambuur en werd er 8 maal gelijkgespeeld. De geschiedenis vertelt ons dus al dat het tussen GAE en Cambuur altijd spannend is. Ook zondag wordt het een enerverende wedstrijd. Beide teams willen blijven meestrijden in de top van de Jupiler League.

Vorige week was de Adelaarshorst nog gevuld met 5587 supporters. Zondag wordt het Deventerse Stadion opnieuw goed gevuld. Vanuit Cambuur vertrekken vier bussen.

De aftrap van de wedstrijd is zondag om 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.