volgend jaar ook weer een olster feest

“Ik heb geen wanklank gehoord. Het was gewoon geweldig! Ook van de aanwonenden heb ik geen klachten gehoord. Het feest is echt zonder problemen verlopen. Vrijdagavond sloot de tent de avond in polonaise af, zaterdagavond deinde de hele tent mee op de muziek. Er stond zelfs een opa met zijn kleinzoon te dansen. Dat is toch helemaal geweldig? We wilden immers een feest voor jong en oud,” gaat Van der Beek verder.

“Zaterdagavond was de tent helemaal vol. We hadden 925 bezoekers in de tent en toen hebben we in overleg met de bewaking besloten dat er niemand meer in kon. Het was echt vol, uitverkocht. We hadden mensen al gezegd dat ze vooraf een kaartje moesten kopen. Achteraf hoor je dan dat die mensen wel spijt hadden dat ze dat niet gedaan hebben.”

Het Olster Feest van 2011 gaat niet hetzelfde worden als dat van 2010. “Het feest van dit jaar is een goed begin, maar het is nog niet af,” vertelt Ronnie Niemeijer. “Zo wilden we dit jaar graag ook wat sportactiviteiten organiseren, maar dat was simpelweg te kort dag.”

De strekking is duidelijk: Het Olster Feest is terug van weggeweest. En volgend jaar is het groter dan dit jaar. “Gewoon geweldig,” om in de woorden van Van der Beek te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.