vogelliefhebber broekgerrits op natuur fair

Gerard Broekgerrits, de bekende Raalter vogelliefhebber, staat dit weekend met een stand op de Natuur Fair in Heeten. Broekgerrits presenteert een dertiental nestkasten op drie standjes. Vogelliefhebbers kunnen de kraam van Broekgerrits vinden bij de boomgaard bij de kapschuur die wordt gebruikt als rustpunt voor fietsers en wandelaars. ). In de kapschuur is een foto-expositie te zien, deze gaat over vogels die gebruikmaken van holtes, ook wel holenbroeders genoemd. De Salland Natuur Fair is op zondag 12 september van 10.00 uur tot 17.00 uur,op het Landgoed Groot Zwaaftink tussen Raalte en Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.