verkeerslichten en 70 kilometer bij lemelerveld

Er komen verkeerslichten op de N348 bij Lemelerveld. Ook gaat de maximumsnelheid op de weg omlaag naar 70 kilometer per uur. Tot slot komen er vanuit de noord- en zuidkant van het dorp twee gelijksvloerse aansluitingen op de weg, maar verdwijnt de centrumaansluiting. Dat heeft Gedeputeerde Staten besloten. Met de operatie is een bedrag van ongeveer 4,5 miljoen euro gemoeid.

Volgens Gedeputeerde Staten is dit een oplossing voor de aansluiting, die bij Lemelerveld past. Provinciale Staten nemen in het najaar een besluit over de plannen. De planvorming en uitvoering worden zo spoedig mogelijk gestart.

Het uiteindelijke doel is om op lange termijn de N348 buiten Lemelerveld in te richten als een weg met een maximumsnelheid van 100 km per uur en ongelijkvloerse kruisingen. Begin 2011 neemt de provincie een besluit over de uitwerking en aanpak van de tweede en derde fase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.