Home / archiefcentraal / verkeerscontrole raalte 44 boetes

verkeerscontrole raalte 44 boetes

De AID voerde bij vijftien voertuigen een uitgebreide controle uit en deelde daarbij een proces-verbaal en een waarschuwing uit. De Belastingdienst kon € 2000,- aan achterstallige betalingen innen en nam een auto in beslag. De provincie heeft een afvaltransport gecontroleerd en gaf daarbij een waarschuwing af. Door de douane werd gecontroleerd op ‘rode’ diesel. Ze deed slechts één vordering. Het KLPD constateerde vier overtredingen. De politie en KMAR hebben in totaal 44 boetes uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen op het gebied van verkeersveiligheid en de technische staat van voertuigen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.