Home / archiefcentraal / varkens kijken bij varkensbedrijf raalte

varkens kijken bij varkensbedrijf raalte

Een kijkje nemen in een varkensstal is voor veel kinderen een hele belevenis. Zaterdag 11 en zondag 12 september vindt voor de vierde keer het Weekend van het Varken plaats. In Varkensproefbedrijf Raalte aan de Drosteweg 8 kun je een kijkje nemen en uitgebreide informatie krijgen over de manier waarop in Nederland varkens worden gehouden. In een zichtstal is het mogelijk een moderne varkensstal vanachter glas te bekijken. Zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 16.00 uur zal bedrijfsleider Marcel van Tongeren aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.