van gurp 250 keer in eerste elftal overweting

De aanvoerder van het eerste elftal van Overwetering is zondag gehuldigd, omdat hij zijn 250ste wedstrijd in het eerste elftal van de Olster club speelde. Mark van Gurp werd voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd tegen IJsselstreek in het zonnetje gezet. Namens de supportersvereniging, het bestuur, de jeugdcommissie en de spelers werden Mark onder meer bloemen, een ingelijst voetbalshirt, een voetbaltrofee en een kaartje voor de Champions League wedstrijd Ajax-AC Milan overhandigd.

De tegenstander van zondagmiddag wilde echter niet meewerken aan een cadeautje voor de aanvoerder. De Olster club verloor met 1-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.