Home / archiefcentraal / uniek geschiedenisboek over haarle

uniek geschiedenisboek over haarle

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stichting Marke Haarle geeft de stichting een uniek boek uit, over de geschiedenis van het dorp. De opzet van het boek is uniek, omdat de 63 verhalen zijn geschreven door (oud)inwoners van Haarle. De Stichting Marke houdt zich bezig met het verzamelen van de geschiedenis van Haarle en de gemeente Hellendoorn.

Het boek geeft een beeld over het leven in Haarle tussen 1945 en 2010: de families, verenigingen, kerk, sport, vriendengroepen, landbouw, specifieke beroepen en onderwijs zijn slechts enkele onderwerpen die erin ter sprake komen. Het bevat 344 pagina’s op A-4 formaat, met niet alleen teksten, maar ook ongeveer 600 foto’s. Belangstellenden kunnen het boek bestellen via www.stichtingmarkehaarle.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.