uniek geschiedenisboek over haarle

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Stichting Marke Haarle geeft de stichting een uniek boek uit, over de geschiedenis van het dorp. De opzet van het boek is uniek, omdat de 63 verhalen zijn geschreven door (oud)inwoners van Haarle. De Stichting Marke houdt zich bezig met het verzamelen van de geschiedenis van Haarle en de gemeente Hellendoorn.

Het boek geeft een beeld over het leven in Haarle tussen 1945 en 2010: de families, verenigingen, kerk, sport, vriendengroepen, landbouw, specifieke beroepen en onderwijs zijn slechts enkele onderwerpen die erin ter sprake komen. Het bevat 344 pagina’s op A-4 formaat, met niet alleen teksten, maar ook ongeveer 600 foto’s. Belangstellenden kunnen het boek bestellen via staging2.stichtingmarkehaarle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.