Home / archiefcentraal / twente plat in het lommerrijk

twente plat in het lommerrijk

Twente Plat verzorgt op zondag 12 september een voorstelling in amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Typetjes als Hendurk, Geessie en Mans & Mina zullen ongetwijfeld van de partij zijn. Met de voorstelling wordt het seizoen van het Lommerrijk afgesloten.

Twente Plat is één van de vaandeldragers van het oostelijk cabaret. Bezoekers hoeven niet te rekenen op zware maatschappelijke thema’s en politieke boodschappen, maar op een middag lol zonder fratsen. Veel sketches en onbekommerd lachen.

Bezoekers krijgen zondag een enquêteformulier uitgereikt. De programmeurs hopen in de aanloop naar het volgende seizoen van het publiek te horen wat voor soort voorstellingen in de smaak vallen. En of er wellicht aanbevelingen zijn voor verdere verbeteringen rond het theater.

Aanvang is om 14.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Meer informatie op: www.amfitheaterhetlommerrijk.nl

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.