toppers naar concours herfst indoor luttenberg

Met deelnemers uit alle windstreken van het land gaat op 24 september het negentiende Hersft Indoor Luttenberg van start. Ponyclub Heuvelruiters organiseert op het manegecomplex De Luttenberg aan de Looweg het indoorspringconcours voor ponyruiters. Voor deze editie hebben enkele Nationaal Kampioenen zich ingeschreven, waaronder Rowen en Elise van de Mheen uit Nijkerkerveen.

Ook de regerend Nationaal Indoorkampioen Leontine Bruin met haar bruine hengst Knock Out komt naar het concours in Luttenberg. Afgelopen zomer hebben ze voor Nederland nog succesvol deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen.

Vrijdag wordt begonnen met de klasse Beginners, zaterdag de klasse Licht. Zaterdag middag komt de klasse Zwaar in actie. Zondag is ingepland als finaledag.

Één van de hoogtepunten van het concours is de afsluitende ‘Tripiade’, waaraan alle eerste twee geplaatsten van elke finalerubriek (dus in totaal 18 combinaties) deelnemen. De Tripiade bestaat uit drie onderdelen en het komt daarbij niet alleen aan op de snelheid van de pony, maar ook het uithoudingsvermogen van de ruiter.

Het concours begint vrijdag om 16.30 uur en eindigt zondag tegen de avond. De parcoursen komen ook dit jaar weer uit de hoed van Jos Brinkman uit Albergen. De toegang is alle dagen gratis en verwarmde zitplaatsen zijn aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.