theo rietkerk beoogd lijsttrekker cda

De advieskandidatenlijst van het CDA voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2011 is maandagavond door het algemeen bestuur van CDA Overijssel vastgesteld. De kandidaten hebben inmiddels hun plaats op de advieslijst aanvaard.

Theo Rietkerk uit Kampen is beoogd lijsttrekker voor CDA Overijssel, gevolgd door de huidige statenleden Yvonne Nijhof uit Delden en Martin Reesink uit Borne. Op plaats 4 staat de eerste nieuwkomer, Henk Meulink. Henk is directeur van Rozenloui Eco Energie en kerndocent van de Amsterdam Business School. Daarnaast is Henk fractievoorzitter van het CDA Hardenberg. Op plaats 5 staat de tweede nieuwkomer, Alida Kastelein uit Zwolle. Alida is werkzaam als griffier in de gemeente Zwartewaterland en is politiek actief geweest in de gemeenteraad van Zwolle, waar zij in 2009 -2010 wethouder was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.