tepperik blijft gewoon bij rohda

Maurice Tepperik blijft gewoon voor Rohda spelen. Woensdagavond ging er een bericht in de rondte, waarin Tepperik zou verklaren een overstap naar SV Heeten te maken. Verschillende media, waaronder RTV Oost, namen het bericht over. “Vanmorgen om 07.00 uur kreeg ik telefoon, met vragen hierover,” vertelt Tepperik. “Ik wist zelf van niets.”

Het bericht dat de ronde doet en onder andere te lezen is op de site van SV Heeten, blijkt een grap van zijn vrienden. “Ik ben deze zomer 25 geworden en vier dit weekend mijn verjaardag.” Geen SV Heeten dus voor Tepperik, maar hij staat zondag gewoon paraat voor Rohda. “En hartstikke gemotiveerd,” sluit de centrale verdediger af.

Ook bij RTV Oost is het lampje inmiddels gaan branden. Daar is het bericht inmiddels van de site verwijderd.

Update: Inmiddels heeft ook SV Heeten het bericht van haar site verwijderd.De link in het artikel leidt dus naar een lege pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.