tcr groep beschikt over centrale werkplaats

De TCR Groep kan sinds kort het onderhoud aan haar voertuigen in een eigen centrale werkplaats uitvoeren. Het wagenpark, bestaande uit zo’n 300 voertuigen, is verdeeld over vier vestigingen: Raalte, Dalfsen, Deventer en Zutphen.

Afgelopen weekend konden geïnteresseerden en zakenrelaties kennismaken met het nieuwe pand aan de Zompstraat in Raalte. Onder het genot van een hapje en drankje kwamen verscheidene mensen deze nieuwe aanwinst van de TCR Groep te bekijken. Bas en Marc Roescher: “We zijn erg blij met de moderne werkplaats. Ons team van zes vakkundige monteurs kan al onze voertuigen nu centraal onderhouden en repareren. Ook zijn ze bevoegd om keuringen te verrichten, maar het lijkt ons beter om dat extern te blijven doen. Dat houdt ons scherp waardoor de kwaliteit van ons wagenpark optimaal blijft”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.