Home / archiefcentraal / talloze cursussen bij landstede

talloze cursussen bij landstede

Computercursussen, talencursussen (Engels, Spaans, Italiaans en Frans), creatieve cursussen (fotografie, tekenen en schilderen, quilten, beeldhouwen, verhalen vertellen, workshop kleur), kookworkshops, yoga, Afrikaanse dans, mindfulness, Kijk op kunst en joods-Amerikaanse literatuur. Landstede Volksuniversiteit Salland start vanaf maandag 13 september weer met talloze cursussen. Voor meer informatie en aanmelden: Landstede Infoshop Raalte (in het Kulturhus), tel. 088-8508215 (di. t/m vrij.) of per mail: cursussenraalte@landstede.nl

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.