Home / archiefcentraal / swol houdt tweede scootmobieltocht

swol houdt tweede scootmobieltocht

Dinsdag 28 september om 13.30 uur staat bij Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld de tweede scootmobieltocht van 2010 op het programma. De tocht gaat via een landelijke route naar het atlelier en expositieruimte van Henny van der Vechte aan de Achterkampweg. Hij is één de scootmobielbezitters en zal daar over zijn hobby’s vertellen. De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep mantelzorg, het Rode Kruis en Welzijn Ouderen. Voor opgave kun je bellen met het kantoor van SWOL, telefoonnummer 0572 – 372882. De scootmobielbezitters die zich hadden opgegeven voor 7 september, zijn inmiddels persoonlijk benaderd.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.