swingdiner in brasserie olst

Holstohus Brasserie Olst organiseert tijdens de Olster jaarmarkt op zaterdag 18 september een Swingdiner met de band ‘What’s Up Doc?’. Deze groep speelde zich onlangs in de kijker met hun optreden op het Olsterveer op Hemelvaartsdag. Zij trakteerden toen automobilisten, fietsers en voetgangers op een swingende muzikale oversteek. Diezelfde maand trof uitbater Daan Speek de band aan bij aspergeteler De Weerd in Raalte tijdens de aspergefair en lelieshow en dat bracht hem op het idee.

Daan Speek: “Het optreden van de band past geheel in de nieuwe aanpak van Brasserie Olst. Wij willen naast al onze nieuwe specialiteiten ook nieuwe activiteiten presenteren.” De band What’s Up Doc? bestaat ruim een jaar en heeft in haar prille bestaan al de nodige reputatie opgebouwd. Met hun jarenlange ervaring opgedaan in verschillende bands, brengen de vier musici een breed repertoire dat gaat vanaf de jaren ‘50 tot nu. De band bestaat uit Doc, zang/gitaar, Jojo op bas, Benjamin sologitaar en Butch op drums/ percussion. Er wordt met passie gemusiceerd en de stijl die de band zo kenmerkt is door henzelf ontwikkeld. Entertainment gevoelig als ze zijn, weten ze daarmee hun publiek te boeien. Het is verstaanbare muziek tijdens een diner. De band begint om 16.00 uur en eindigt tegen tienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.