Home / archiefcentraal / subsidie voor huizenkopers de veldegge

subsidie voor huizenkopers de veldegge

Burgemeester en wethouders van Raalte hebben besloten 5000 euro per koper toe te kennen. Daarnaast stelt het ministerie van VROM uit de Tijdelijke stimuleringsregeling woningbouwprojecten 2009 10.000 euro per koper beschikbaar.

Voor dit project is ook subsidie bij de provincie Overijssel aangevraagd. Als het volledige bedrag wordt toegekend, kan de koopsubsidie oplopen tot 20.000 euro per woning. Wanneer bekend wordt of de provinciale subsidie wordt toegekend (of niet) is ook bij gemeente Raalte nog niet bekend.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.