Home / archiefcentraal / stippcup 2010 afgesloten bij tv ter spille

stippcup 2010 afgesloten bij tv ter spille

Op zondag 12 september reikte Wethouder Ans Otterloo bij Tennisvereniging Ter Spille in Olst de prijzen uit aan de winnaars van de strijd om de StippCup 2010. Aan het toernooi, dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd, streden 80 deelnemers in 11 poules uit Olst, Wijhe en Wesepe op drie verschillende locaties om de prijzen.

Hoofdsponsor Stipp kan tevreden terugkijken op het toernooi. Hun streven om sporters in de gemeente Olst-Wijhe nog meer met elkaar te verbinden door op sportief vlak de strijd met elkaar aan te gaan, is ten volle geslaagd. Kijk op www.terspille.nl voor alle uitslagen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.