stippcup 2010 afgesloten bij tv ter spille

Op zondag 12 september reikte Wethouder Ans Otterloo bij Tennisvereniging Ter Spille in Olst de prijzen uit aan de winnaars van de strijd om de StippCup 2010. Aan het toernooi, dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd, streden 80 deelnemers in 11 poules uit Olst, Wijhe en Wesepe op drie verschillende locaties om de prijzen.

Hoofdsponsor Stipp kan tevreden terugkijken op het toernooi. Hun streven om sporters in de gemeente Olst-Wijhe nog meer met elkaar te verbinden door op sportief vlak de strijd met elkaar aan te gaan, is ten volle geslaagd. Kijk op staging2.terspille.nl voor alle uitslagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.