sterre doneert 1500 euro aan dz

Afgelopen maandag heeft kinderverpleegkundige Peter Willemsen, als vertegenwoordiger van de kinderafdeling van het Deventer Ziekenhuis, een cheque van 1500 euro in ontvangst genomen van De Sterre Stichting. De Raaltese stichting is in 2009 opgericht ter nagedachtenis aan Sterre Freriksen die in 2007 op 8-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van leukemie.

Willemsen was de verpleegkundige (samen met zijn andere collega’s van de kinderafdeling) die Sterre verzorgd heeft op de momenten dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Ondanks alle ellende bewaren Frank en Petra (de ouders van Sterre) prettige herinneringen aan de goede zorg die het Deventer Ziekenhuis gegeven heeft. Willemsen was de favoriete verpleger van Sterre en in 2009 ‘Landelijk Verpleegkundige van het jaar’.

De kinderafdeling van het Deventer Ziekenhuis is één van de goede doelen waar De Sterre haar opbrengsten aan besteed. Het geld is bij elkaar gebracht door onder andere de verkoop van een bijzonder kinderboek: ‘Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden’, geschreven door Sterre Freriksen en haar vader Frank.

Inmiddels zijn er ruim 800 exemplaren van het boek verkocht waardoor de opbrengsten ook daadwerkelijk aan de goede doelen besteed kunnen worden. Uiteraard is het boekje nog te bestellen. Zowel via De Sterre Stichting zelf (staging2.desterrestichting.nl), als ook bij de Bruna in Raalte is het boekje te koop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.