st caecilia heeten op naar 100 jarig bestaan

Zelfs enkele oud-leden van 50 jaar terug waren aanwezig op de jubileumavond van fanfare St. Caecilia uit Heeten. Afgelopen vrijdagavond vierde de muziekvereniging haar 90-jarig bestaan, voor de fanfare een start naar het 100-jarig bestaan.

De vereniging kon vrijdagavond mooi gebruik maken van de faciliteiten die tijdens Ponyweek aanwezig zijn. Non-stop verzorgde het orkest en de slagwerkgroep van St. Caecilia een muziekprogramma. Er werden nieuwe, maar ook oude nummers gespeeld. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur werden een groot aantal leden en vertegenwoordigers van de buurtverenigingen en verenigingen uit Heeten verwelkomt tijdens de reünie.

Feestelijk werd het 90-jarig bestaan van St. Caecilia dus gevierd, maar voorzitter Rob Hollegien benoemde nog wel de problemen waar ieder korps in de regio mee zit. De bezetting wordt het grote probleem voor de komende jaren, daarom riep hij ook mensen op zich te melden als lid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.