Home / archiefcentraal / spreekuren huisartsen nu ook in sweanewoerd

spreekuren huisartsen nu ook in sweanewoerd

Huisartsen gaan voortaan spreekuren houden in Swaenewoerd en Stevenskamp. Donderdag 2 september zetten Zorggroep Raalte en Coöperatie Huisartsen Midden-Salland hun handtekening onder het contract in de nieuw ingerichte spreekkamer in Swaenewoerd.

Voorzitter van de Coöperatie Huisartsen Midden-Salland, mevrouw Van Loon, vertelt dat er een spreekkamer is ingericht, waardoor de huisartsen de patiënten beter kunnen onderzoeken. Ook is er een directe computerverbinding met de praktijk, waardoor de huisarts meteen inzicht heeft in de voorgeschiedenis en het medicijngebruik van de patiënt.

Henk van Kampen, directeur Zorggroep Raalte: “Patiënten kunnen nu gemakkelijk via de verzorgende een afspraak maken en hoeven niet meer naar de huisartsenpraktijk te gaan. Ook de cliënten in de servicewoningen kunnen van deze nieuwe dienst gebruik maken.”

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.