spinrock sluit olster feest daverend af

Met stevige rocknummers, variërend van Led Zeppelin tot Anouk was de band een waardige afsluiter van een schitterend verlopen feestweek in Olst. Het publiek, dat in sommige gevallen niet alleen voor het podium stond, maar af en toe ook er bovenop, werd meegenomen door het energieke voorkomen van leadzangeres Sabine Uitslag .

Het kwam zelfs zover dat de zang even overgenomen werd door de Olster zangeres Ellen Jannink. Eerst zong ze een duet samen met Uitslag, maar na de pauze kwam ze terug voor een solo-optreden: Melissa Etheridge met The way I do. Ook voor de kleintjes was er een plekje op het podium zondagmiddag: Meedansen en zelfs meedoen met headbangen. Een feest voor jong en oud dat na 15 jaar eindelijk weer terug op zijn plek was in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.