Home / archiefcentraal / special olympics in tijenraan

special olympics in tijenraan

Zwemvereniging SaVAS houdt op 23 oktober Special Olympics Regionaal Zwemevenement in sportcentrum Tijenraan. Naast dit zwemevenement staat Tijenraan de hele dag in het teken van sportdemonstraties en sportkennismakingsactiviteiten, speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.

Special Olympics zwemwedstrijden staan open voor alle mensen met een verstandelijke handicap die ouder zijn dan zes jaar en die minimaal zes maanden hebben getraind in de zwemsport. Deze wedstrijden worden georganiseerd onder auspiciën van de stichting Special Olympics Nederland. Er is een openingsceremonie tussen 9.00 en 9.30 uur inclusief het hijsen van de Special Olympics-vlag en de binnenkomst van het Special Olympics vuur. Deelnemers kunnen medailles winnen in zeven zwemnummers. Deze dag wordt via een ‘Olympische’ sluitingsceremonie officieel afgesloten tussen 16.30 en 17.00 uur.

Meer informatie over dit evenement op 23 oktober in Raalte is te verkrijgen via Wendy Scholten van SaVAS (www.savasraalte.nl) of bij sportconsulent Brigit Trooster van de gemeentelijke afdeling Sport (www.raalte.nl/sport). Informatie over de Special Olympics is ook te vinden op de website www.specialolympics.nl

Lees ook

December-editie Soepcafé Annahuis gecanceld

RAALTE – Het soepcafé in het Annahuis, dat gepland stond op vrijdag 10 december, gaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.