Home / archiefcentraal / soh start computercursussen voor 50

soh start computercursussen voor 50

Begin oktober start Stichting Ouderenwerk Heino weer met de nieuwe computercursussen. De cursussen bieden 50 plussers niet alleen de mogelijkheid in een beginnerscursus vertrouwd te raken met de computer, maar je leert er tevens e-mailen en internetten. In een cursus fotobewerking leer je onder andere digitale foto’s over te brengen naar mappen en deze vervolgens te bewerken.

Meer informatie over onder andere de kosten, is te vinden in het boekje van SOH dat recent onder de inwoners van Heino is verspreid. Alle lessen worden gegeven in het computercafé in het souterrain van het Wooldhuis. Aanmelden kan voor 1 oktober 2010.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.