Home / archiefcentraal / seizoenafsluiting fietsclub swol

seizoenafsluiting fietsclub swol

Ter afsluiting van het dertiende fietsseizoen heeft de fietsclub55+ van SWOL een dagtocht uitgestippeld op woensdag 15 september. Er wordt gefietst door het natuurgebied van Salland. Er is een route uitgezet van bijna 55 kilometer. Om de 15 kilometer is er een rustpauze ingelast. Het vertrek is bij de Mozaïek in Lemelerveld om tegen 09.45 uur. Bij minder goede weersomstandigheden wordt de fietstocht verplaatst naar 22 september. Voor een goede organisatie is opgave nodig. Opgave kan bij Herman Smeenk, tel. 0572-371561. De kosten bedragen15 euro per persoon.

Lees ook

Vaccinatie zonder afspraak nu ook in Deventer en Hardenberg

ZWOLLE – GGD IJsselland start vanaf vrijdag 30 juli op de vaccinatielocaties in Deventer en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.