Home / archiefcentraal / sdol verliest in blessuretijd

sdol verliest in blessuretijd

SDOL heeft in de allerlaatste seconde van de wedstrijd verloren van Diepenveen. In eigen huis scoorde Diepenveen in de 93ste minuut de winnende treffer: 3-4. Doelpunten van Nick Tijs(2) en Niels Kolkman bleken niet genoeg voor de overwinning. Voorzitter Gerben Holtmaat betreurt de einduitslag: “Ik denk dat een gelijkspel eerder op zijn plaats was geweest. Het kon beide kanten op, maar Diepenveen was uiteindelijk de gelukkige. Zo gaat het nou eenmaal in het voetbal. De volgende keer zijn wij de gelukkige. We kunnen wel gaan jammeren, maar de volgende wedstrijd wacht al weer op ons.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Het ideale ziekenhuis

Ik loop door de prachtige tuin met bomen en planten richting het ziekenhuis. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.