sdol en marienheem in evenwicht

In een gelijkopgaande wedstrijd hebben SDOL en Marienheem de punten met elkaar gedeeld. De Luttenbergers begonnen furieus aan de wedstrijd en stonden na een minuut al met 1-0 voor. Na een half uur werd de stand weer gelijk door een eigen doelpunt van Remko Holtmaat.

SDOL kende een uitstekende openingsfase, want ook na de 1-0 bleef het team kansen creeeren. Deze werden helaas voor de Luttenbergers niet benut. Na de openingsfase kwam de wedstrijd meer in evenwicht. Na een klein half uur verdraaide SDOL-speler Nick Tijs zijn knie, zonder dat daar iemand bij in de buurt was. Op het eerste gezicht leek het een ernstige blessure en SDOL leek wat van slag. Misschien mede daardoor viel kort daarna de 1-1, toen Remco Holtmaat zijn eigen keeper passeerde.

De tweede helft was een stuk minder interessant in vergelijking met de eerste helft. Het voetbal was technisch gezien van een laag niveau en er werd niet meer gescoord. De eindstand leek dan ook een terechte uitslag.

Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat Nick Tijs zijn kruisbanden heeft opgerekt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.