scheidsrechter helpt zwolse speler

Een scheidsrechter die de spelers van één van de ploegen tijdens de wedstrijd helpt, dat riekt vaak naar partijdigheid. Afgelopen zondag, het veld van Heeten. De bezoekende club was Dieze West uit Zwolle.

Eén van de spelers van Dieze West kreeg kramp tijdens de wedstrijd. En omdat de Zwolse spelers liever toekeken dan hielpen, schoot de scheidsrechter de Zwollenaar te hulp. Een tafereel dat een bijzonder plaatje opleverde.

Over partijdigheid bij dit voorval natuurlijk geen enkel woord. De scheidsrechter kon namelijk net als de spelers geen winnaar aanwijzen, de wedstrijd eindigde in 2-2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.