salland natuur fair nat maar beregezellig

Met een opkomst van bijna twee duizend bezoekers heeft de Salland Natuur Fair viel de opkomst wel een beetje tegen. Enkele standhouders trotseerden de regen niet en bleven ook weg. Het publiek dat wel kwam opdraven kreeg echter prima demonstraties te voorgeschoteld.

De grootste publiekstrekker was het Nachtleven, georganiseerd door vrijwilligers van de WBE Salland en het IVN Raalte. Ruim 300 kinderen genoten van de vele opgezette dieren die in het nachtleven aanwezig waren. Ook de overige demonstraties waren een groot succes. Wat veel bezoekers opviel was de kunst van echte politiehonden, die een spannende demonstratie gaven met echte pistoolschoten. Ook de kracht van de grote Belgische trekpaarden, deed bij veel mensen de ogen open.

Voor wie deze editie van de Salland Natuur Fair heeft gemist, de volgende Salland Natuur Fair vindt plaats op 10 september 2011. staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.