Home / archiefcentraal / ruiter voorgedragen als voorzitter rohda

ruiter voorgedragen als voorzitter rohda

Paul Ruiter wordt door het algemeen bestuur van Rohda Raalte als kandidaat voorgedragen om tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 november benoemd te worden tot voorzitter als opvolger van Harry Paauw (61), die na drie periodes regulier aftredend is.

Paul Ruiter (44) heeft een jarenlange bestuurservaring binnen Rohda Raalte en is thans voorzitter van de jeugdafdeling. Hij maakt sinds 2008 deel uit van het algemeen bestuur en was daarvoor ook al een periode, in dezelfde functie, binnen de vereniging actief. Hij is met een korte onderbreking, vanwege verhuizing naar elders, vanaf de jeugd en nu nog steeds actief als speler bij Rohda Raalte.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.