ruben wint wedstrijd van de week

Ruben is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. De uitslag tussen SDOL en SV Raalte (0-1) werd door vijf van de 83 deelnemers goed voorspeld, waardoor er wederom geloot moest worden. Het geluk is ditmaal aan Rubens zijde. Dus Ruben, op naar Intersport Schutte Raalte, want daar ligt een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal voor je klaar.

De wedstrijd beloofde van tevoren veel, maar echt aantrekkelijk werd de Sallandse derby helaas niet zondagmiddag op het sportcomplex van SDOL. Nick van Tolij werd uiteindelijk matchwinner met zijn doelpunt tien minuten voor tijd. Tot dat moment kon de partij eigenlijk beide kanten op. Raalte trok echter aan het langste eind en zodoende gingen de drie punten mee naar de Jan van Arkelstraat.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.