rens sibelt wint wedstrijd van de week

Rens Sibelt is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Rens voorspelde de 0-2 uitslag tussen Lettele en Hoonhorst goed. Lange en Annie voorspelden ook deze uitslag, waardoor de loting er weer aan te pas moest komen. Rens mag zich gelukkig prijzen, want zijn naam kwam als winnaar uit de bus. Proficiat Rens, bij Intersport Schutte Raalte ligt een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal op je te wachten.

Lettele verloor de eerste wedstrijd en Hoonhorst wist vorige week nog te winnen van Mariënheem. Een regenachtig sportpark De Spil was decor van het duel tussen Lettele en Hoonhorst. De wedstrijd begon met kansen voor beide teams. Hoonhorst was de eerste die daadwerkelijk de nul van het scorebord wist te laten verdwijnen. Na deze tegenvaller kwam Lettele steeds beter in de wedstrijd en creëerde voor rust enkele prima kansen. Ook Hoonhorst was gevaarlijk, vooral via uitvallen na balverlies van Lettele. De ruststand: 0-1.

Na rust eenzelfde beeld, Lettele voetballend voldoende, maar miste de scherpte rond de 16 meter van Hoonhorst. Hoonhorst wist door sterk en fysiek spel Lettele van scoren af te houden. Daarnaast kwamen ze af en toe door snelle aanvallen, waarbij ook Hoonhorst verzorgd voetbalde tot kansen. De laatste 20 minuten van de wedstrijd was Lettele de sterkere ploeg en kreeg het steeds meer kansen. Onder meer Rick Meijerink, die onder andere een voorzet van Patrick Daggenvoorde net niet kon binnenglijden, mistte de nodige kansen. Hoonhorst wist in de absolute slotfase wel raad met de geboden ruimte, en maakte de 0-2. Een erg teleurstellend resultaat voor Lettele, ondanks dat de nodige mensen gemist werden.

Lettele staat na twee wedstrijden nog steeds op nul punten. Hoonhorst gaat aan kop na twee gewonnen wedstrijden.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een wedstrijd van de week. Opnieuw maakt SV Raalte deel uit van de wedstrijd van de week. Zondag 19 september zal het veld blauw en wit kleuren als SDOL en SV Raalte het tegen elkaar opnemen op sportpark De Achterberg.

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.