Home / archiefcentraal / regen maakt hellendoornrally spectaculair

regen maakt hellendoornrally spectaculair

Bernard ten Brinke gaat met zijn Ford Focus aan de leiding na vrijdagavond. Ten Brinke begon de avond goed en verloor even de leiding aan concurrent Mark van Eldik (Subaru), maar op proef vier pakte Ten Brinke het leiderschap weer terug. Zo bouwde de regerend Nederlands kampioen hij in de laatste boucle zijn voorsprong uit naar 29,3 seconden. Een goede voorsprong om zaterdagochtend te starten. Hier vind je meer wedstrijdverslag.

De Hellendoorn Rally telt mee voor het Nederlands kampioenschap, de Dutch Open. Proeven zaterdag: Marle (1) 9.37, Hallerhoek/Den Ham (1) 9.55, Marle (2) 11.58, Hallerhoek/Den Ham (2) 12.16, Notter (1) 14.00, Rijssen/Overtoom (1) 14.25, Ypelo (1) 15.03, Notter (2) 16.39, Rijssen/Overtoom (2) 17.04, Ypelo (2) 17.42, Notter (3) 19.18, Finish (’t Oale Spoor, Hellendoorn) 20.00.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.