raalter hockeyclub in de picture

Op thuishaven sportpark Ramele verzorgde SMHC zaterdag een kenningsmakingsdag om potentiële leden enthousiast te maken voor de hockeysport.

Ieder jaar is er aan het begin van het seizoen een open dag. Dit jaar werd op verzoek van Dames 1 een ochtend/middag programma georganiseerd om de hockeysport te promoten. Van de sponsoren waren onder andere Rabobank en de Plus uit Heeten aanwezig.

De dag is bedoeld om de jonge doelgroep kennis te laten maken met de sport. Doorgaans gaan meisjes handballen en jongens voetballen, hockey komt niet in het rijtje voor. Nicolien Haarman en Petra Biesterbosch, speelsters van Dames 1, vertellen dat veel mensen zelfs niet weten dat Raalte een hockeyclub heeft. “Vooral jonge gezinnen die net in Raalte zijn komen wonen, weten niet dat Raalte ook een hockeyclub rijk is.”

De vereniging telt 200 leden. Er zijn 2 veteranenteams, 2 seniorenteams, trimhockey voor 50+ (trainen alleen) en jeugdteams.

Bij de leden staat SMHC bekend als een gezellige vereniging. “Bij SMHC ben je geen nummer. Het is gezellig en iedereen kent elkaar. Het is niet alleen hockey, we kijken op zondag de wedstrijden van elkaar en we drinken wat in de kantine”, vertellen Petra en Nicolien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.