Home / archiefcentraal / raalter equipe wint c2 klasse in hellendoorn

raalter equipe wint c2 klasse in hellendoorn

Raaltenaar Fred Roelfsema heeft afgelopen weekend de C2-klasse van de Hellendoorn Rally gewonnen. Roelfsema, rijdend in een Volvo 740 had na de eerste zes proeven op vrijdagavond al een voorsprong van 2 minuten op zijn concurrenten.

De zaterdag werd een waar slagveld. Dankzij het droge weer werd het niet erger. Vooral de onverharde stukken begonnen hun tol op te eisen. Uiteindelijk werd de laatste proef ingegaan met een verschil van ruim 4 minuten. Het equipe heeft die koers ook “rustig” aan gedaan. Heel aankomen was het devies en de auto heel binnen brengen bij de manege in Hellendoorn waar het finishpodium was. Links en rechts schoten er nog verscheidene van de weg. Echter het team hield het hoofd koel. De eerste plaats was een feit. Winnaar in de C2 klasse met een ruime voorsprong van 4.35 minuten op nummer 2 in de klasse.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.