raalte denkt duurzaam van start

Het platform Raalte Duurzaam wil door deze campagne iedereen in de gemeente Raalte bewust maken van het belang van duurzaamheid. “We beginnen met duurzaam denken, maar het moet natuurlijk uiteindelijk duurzaam doen worden. Alleen op die manier kunnen we de doelstelling 50% minder CO2 uitstoot in 2020 realiseren,” benadrukte Godelieve Wijffels bij de start van de campagne.

Wethouder Ben Haarman is blij met het initiatief van het platform: “De raad heeft die wens voor de gemeente Raalte uitgesproken. Wij als gemeente kunnen dat niet alleen realiseren. Daar hebben we iedereen in de gemeente bij nodig.”

Alle inwoners, bedrijven en instellingen kunnen meedoen en meedenken. Kijk voor ideeën op staging2.raaltedenktduurzaam.nl en beter nog zet daar ook je eigen duurzame idee bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.