Home / archiefcentraal / psv naar jeugdhandbaltoernooi heeten

psv naar jeugdhandbaltoernooi heeten

Door omstandigheden heeft de A-jeugd van Hellas zich moeten afmelden voor het 5e Techvisietoernooi. Aankomend weekend wordt het jaarlijkse Jeugdhandbaltoernooi in Heeten weer georganiseerd. De afmelding van Hellas is een tegenvaller voor de organisatie, want Hellas was een vaste en graag geziene gast op het Techvisie toernooi. Gelukkig voor de organisatie hebben ze een waardige vervanger gevonden. PSV uit Eindhoven heeft toegezegd komend weekend naar Heeten te komen.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.