proeverij en jazz in de olsterhof

Zaterdag 2 en zondag 3 oktober is er op het terras van de Olsterhof in Olst een proeverij van vegetarisch catering bedrijf Zuiver Kruid en op zondag is er live muziek met het Apeldoornse Paul Hes Jazz Trio. Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken en maken deel uit van het Open Weekend bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst.

Zuiver Kruid is een onlangs opgerichte catering bedrijf met één visie: zuiver. Eigenaresse Rotem Beer staat met haar bedrijf voor vers en bijzonder eten, waarbij kruiden en specerijen een belangrijk ingrediënt zijn. Rotem bakt onder andere hartige taarten verrijkt met eigen tuinkruiden en cheese cake met witte chocolade en zwarte bosbessen.

Drie doorgewinterde topmuzikanten hebben elkaar op de muzikale weg gevonden. Het Paul Hes Jazz trio speelt met veel plezier bekende jazz hits, afgewisseld met lekker opzwepende latin.

Voor meer informatie kun je kijken op staging2.olsterhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.