proef de sfeer op de olster jaarmarkt

Zoals ieder jaar is er op de derde zaterdag van september de jaarmarkt. Deze editie zijn er bij de organisatie zoveel aanmeldingen binnengekomen, waardoor er deelnemers teleurgesteld moesten worden. De jaarmarkt bestaat uit een rommelmarkt en een commercieel gedeelte. Op het commerciële gedeelte staan zo’n 100 kramen van eigen winkeliers en andere markt lui.

Naast de markt zijn er ook wat activiteiten te zien. Sportvereniging OSV ’95 brengt een dans op de planken, er is een kindermusical in het Olsterpark en het Shantykoor ‘Loo en Drosten Singers’ verzorgt optredens. In het Olsterpark is er ook nog de kinderkleedjesmarkt. De kleedjes kunnen worden gehuurd bij de ingang van het park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.