primeur keukenland wijhe op woon event

Het systeem beleefde begin september haar wereldpremière tijdens de IFA-beurs in Berlijn, een beurs die helemaal gericht is op productinnovatie. Ook is het systeem momenteel te zien op de Woonbeurs in de RAI. “Maar wij mogen het nu dus als eerste laten zien in een winkel”, vertelt Fred. “We zijn ontzettend vereerd dat ons dit gegund is. Het zegt natuurlijk alles over het vertrouwen dat we genieten in de branche! En het is toch niet het minste rijtje waarin je dan belandt. Berlijn, Amsterdam, Wijhe!”

Maar Fred ziet de presentatie van het innovatieve systeem ook als een stukje meerwaarde voor het Woon Event Salland dat van vrijdag 1 tot en met zondag 3 oktober wordt gehouden bij Keukenland Wijhe. Deze woonbeurs is een initiatief van de Woongroep Salland, een samenwerkingsverband van negen Sallandse bedrijven die op wat voor manier dan ook actief zijn in de bouw- en woonwereld. De bezoekers kunnen op de beurs de laatste woontrends zien en zich op de hoogte stellen van alles wat met bouwen, wonen, installatietechniek en woninginrichting heeft te maken. “En dan is het extra leuk dat wij een primeurtje hebben”, vervolgt Fred. “Een extra publiekstrekker. Het Maestro-systeem is speciaal ontworpen voor een totale integratie met het keukenontwerp. Het resultaat? Een volwaardig hifi stereo geluid en het enige wat zichtbaar is, is een smaakvol vormgegeven glazen display met een full colour scherm, ingebouwd en al. Geen speakers, geen kabels, alleen maar een unieke audiobeleving! Terwijl er wordt gekookt of als er wordt bijgepraat met vrienden en familie. Zonder dat jouw audioinstallatie het interieur doorbreekt. Da’s maximaal genieten van muziek in de keuken.”

Het Maestro systeem biedt de mogelijkheid om muziek te luisteren via radio, CD, iPod, mp3 en mobiele telefoons. Op korte termijn zal het systeem ook toepasbaar zijn voor meubels voor de woon-, slaap- en badkamer. Het Harman Kardon Maestro systeem is niet alleen visueel innovatief, ook de auditieve prestaties zijn gebaseerd op vernieuwende technieken. De luidsprekers zijn onzichtbaar in de achterzijde van de keukendeurtjes verwerkt en zorgen voor een groot bereik in de high- en midtones. De deuren worden als membraam van de speakers gebruikt. De ruimte wordt als het ware gevuld met muziek, waardoor het niet uitmaakt in beleving van volume of je recht voor de speakers staat of ernaast. Verder zijn er twee subwoofers voor de lage tonen die achter de plinten worden weggewerkt. Het Maestro systeem komt rond de jaarwisseling in de speciaalzaken te liggen en is leverbaar vanaf april 2011.

Het Woon Event Salland duurt vrijdag van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op staging2.wooneventsalland.nl. Keukenland Wijhe is te vinden aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.