popkennis op de proef gesteld in budde

Zaterdag 11 september is het tijd weer voor de popquiz in Budde eten en drinken. DJ Hanky Panky én MC Yaab testen de bezoekers weer eens op hun popkennis.

Als basis is de top 2000 á gogo het archief waaruit de vragen voor de Budde Popquiz gehaald worden. Maar op verzoek van veel deelnemers komen er ook een aantal eigentijdse vragen en wetenswaardigheden bij. De voorronde kan worden gespeeld door iedereen die zijn / haar muziekkennis wil testen. Uit de voorronde worden 3 winnaars gehaald die de finaleronde mogen spelen. Deze wordt door een soort van “ galgje-prijzentelling ” voor iedereen duidelijk bijgehouden. Muziek en beelden worden bediend dor DJ Hanky Panky, terwijl MC Yaab alle “kenners” bestookt met de muziekvragen. Uiteraard worden de goede antwoorden van de voorronde besproken en worden deze avond ook leuke muzikale weetjes rondgestrooid. De deelname/ entree is gratis. Men mag meedoen, maar niks moet. Er zijn leuke prijzen te winnen. Aanvang van de Quiz is 22:30 precies. De quiz duurt tot ongeveer 23:45.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.